- پروپوزال عدم اجرای صحیح قانون مالیات بر ارزش افزوده
دسته: حسابداری
بازدید: 193 بار
فرمت فایل: docx
حجم فایل: 112 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 25هدف از انجام این تحقیق، بررسی موانع اجرای صحیح قانون مالیات بر ارزش افزوده است به منظور آن که با تحقیق و بررسی و رفع این موانع، اداره امور مالیاتی استان تهران بتوانند در راستای سیاست¬های مالیاتی نسبت به تامین بخشی از منابع درآمدی اقدام نمایند
قیمت فایل فقط 22,000 تومان
بررسی عوامل موثر بر عدم اجرای صحیح قانون مالیات بر ارزش افزوده
**توجه**
1- این فایل توسط گروه مهندسین برتر(فایل یار) نگارش شده است استفاده از فایل فقط برای خریدار ان مجاز می باشد و هرگونه استفاده برای کسانی که فایل خریداری ننموده اند شرعا حرام و قابل پیگیری حقوقی می باشد.
2-این فایل دارای گارانتی ویرایش یک مرتبه برای خریدار آن می باشد.
در فرمت ورد و قایل ویرایش با فونت نازنین 14 و فاصله بین خطوط یک سانتی متر
بیان مسئله
قانون مالیات بر ارزش افزوده همه کالاها و خدماتی که در بازار به فروش میرسند را شامل می شود، البته در ماده 12 این قانون 17 قلم کالا از جمله کالاهای اساسی مانند قند، شکر، روغن خوراکی و...از شمول این قانون مستثنی شده اند و درباره 2 کالای خاص سیگار و سوخت هواپیما هم این قانون استثنا دارد که از سیگار 12 درصد و از سوخت هواپیما 20 درصد مالیات بر ارزش افزوده اخذ خواهد شد. با این حال، براساس توافق اولیه مجلس و دولت مقرر شده است در گام اول، صرفاً واردکنندگان و توزیعکنندگانی که حجم گردش مالی آنها سالانه از سیصد میلیون تومان تجاوز میکند، مشمول این مالیات باشند. به این ترتیب بسیاری از اصناف خردهپا و ارایهکنندگان خدمات از پرداخت مالیات بر ارزش افزوده معاف هستند .همچنین در قانون مالیات بر ارزش افزوده مقرر شده در هر مرحله تولید یا توزیع کالا به هر میزان که ارزش محصول تولیدی افزایش مییابد، به همان میزان خریدار هزینه ای معادل 3 درصد به عنوان مالیات (1.5درصد به شهرداری و 1.5درصد مالیات) پرداخت کند.
در زمینه افزایش درآمدهای مالیاتی معرفی مالیاتهای جدید مانند مالیات بر ارزش افزوده با توجه به مشخصات آن می تواند در افزایش نسبت مالیاتها به هزینههای جاری کمک نماید. این نوع مالیات نوعی مالیات بر فروش چند مرحلهای است که به عنوان درصدی از ارزش افزوده کالاها و خدمات محاسبه و اخذ می شود. مالیات بر ارزش افزوده مبنای وسیعتری دارد و امکان وصول بخش اعظم ظرفیتهای بالقوه مالیاتی را در فراهم می سازد، مبنای وسیع این مالیات و خاصیت درآمدزایی بالای و توان کسب درآمد قابل توجه آن باعث شده است که این مالیات را به ماشین پول تعبیر کنند.
اما با توجه به سهم پایین مالیاتها در تامین مخارج دولت در ایران و ناکارآمدی سیستم موجود در سالهای اخیر، تلاشهایی برای تدوین قانون مالیات بر ارزش افزوده انجام گرفته و این قانون به اجرا گذاشته شده است. در استان تهران هم مرحله اول اجرای این نوع مالیات با فراخوانی مشمولان مرحله اول از اول مهرماه سال1387 به اجرا درآمد. در این مرحله تعداد 80 مودی مالیاتی و در مراحل دوم و سوم نیز به ترتیب تعداد 100 و 20 مودی ثبت نام نمودند. طبق قانون مذکور این مودیان مکلف بودند بابت ارائه خدمات و فروش کالاهای خود، نرخ مالیات بر ارزش افزوده را اعمال و آن را از مصرف کننده اخذ کنند و در پایان هر فصل، با ارائه اظهارنامه مبالغ فوق را به حسابهای اعلام شده از طرف معاونت مالیات بر ارزش افزوده استان تهران و به عنوان مالیات و عوارض پرداخت نمایند.
مدل پژوهشی تحقیق
فرضیه های تحقیق:
این تحقیق به دنبال به اثبات رسانیدن سه فرضیه اصلی و 5 فرضیه فرعی است که عبارتند از:
عدم آگاهی مودیان در اجرای صحیح قانون مالیات بر ارزش افزوده تاثیر منفی و معنی دار دارد.
ضعف اطلاع رسانی به مودیان در اجرای صحیح قانون مالیات بر ارزش افزوده تاثیر منفی و معنی دار دارد.
عدم سهولت دسترسی به منابع مرتبط با ارزش افزوده از سوی مودیان در اجرای صحیح این قانون تاثیر منفی و معنی دار دارد.
داشتن ذهنیت منفی نسبت به مالیات بر ارزش افزوده در اجرای صحیح قانون مالیات بر ارزش افزوده تاثیر منفی و معنی دار دارد.
فقدان عوامل زیرساختی مناسب در اجرای صحیح قانون مالیات بر ارزش افزوده تاثیر منفی و معنی دار دارد.
ضعف مسائل حسابداری مرتبط در زمینه مالیات بر ارزش افزوده در اجرای صحیح قانون مالیات بر ارزش افزوده تاثیر منفی و معنی دار دارد.
پایین بودن دسترسی به شبکه اینترنت در اجرای صحیح قانون مالیات بر ارزش افزوده تاثیر منفی و معنی دار دارد.
اشکالات قانونی در اجرای صحیح قانون مالیات بر ارزش افزوده تاثیر منفی و معنی دار دارد.
فهرست مطالب پروپوزال
بیان مسئاله
اهمیت و ضرورت تحقیق
مرور ادبیات
جنبه جدید بودن و نوآوری در تحقیق
اهداف تحقیق
سوالات
فرضیه ها
تعاریف
روش تحقیق
متغیرهای مورد بررسی
شرح کامل روش (میدانی، کتابخانه ای) و ابزار
جامعه و نمونه آماری
روشها و ابزار تجزیه و تحلیل دادهها
قیمت فایل فقط 22,000 تومان
برچسب ها : عوامل موثر بر عدم اجرای قانون مالیات بر ارزش افزوده , پروپوزال عدم اجرای قانون مالیات بر ارزش افزوده , عوامل موثر اجرای مالیات بر ارزش افزوده , پروپوزال مالیات بر ارزش افزوده , اجرای قانون مالیات بر ارزش افزوده , اجرای مالیات بر ارزش افزوده , قانون مالیات بر ارزش افزوده , مالیات ارزش افزوده